Homogenizátor na výrobu sójového mlieka MH 120
V súčasnosti to vyzerá, že prírodné alternatívy mlieka sa stávajú veľmi populárne. Sójové mlieko je charakterizované ako rastlinná náhrada za tradičné kravské mlieko a v priebehu rokov si získalo veľkú popularitu.
Ako náhrada mlieka sa často používa sójové mlieko. Sójové mlieko sa vyrába zo sójových bôbov a mnohí výrobcovia mlieka pridávajú do svojho sójového mlieka vitamíny a minerály ako vápnik alebo vitamín D. „Sójové mlieko má krémové vlastnosti a zdravé výživové vlastnosti, ako je omega 3 a flavonoidy, ktoré majú protizápalové, kardioprotektívne a antioxidačné vlastnosti.
Prečo si vybrať sójové mlieko namiesto tradičného kravského mlieka?
Z nespočetných dôvodov by si človek mal vybrať sójové mlieko vo svojom kávovom nápoji alebo s cereáliami. Napríklad niektorí ľudia nemajú radi, ako chutí kravské mlieko. Ľudia sa možno vyhýbajú mlieku z mnohých iných dôvodov, napríklad zo zdravotných dôvodov, intolerancii alebo pri chudnutí.
Mnoho ľudí sa vyhýba mlieku kvôli intolerancii na laktózu, alebo uhľohydrátov v kravskom mlieku. U niektorých ľudí to môže spôsobiť nepríjemné problémy so žalúdkom; takže pre ľudí trpiacich na intoleranciu na laktózu je výber rastlinného mlieka lepšou voľbou.
Homogenizátor na spracovanie sójového mlieka
Zariadenie na homogenizáciu mlieka bolo skonštruované na dynamickú a ekonomickú výrobu sójového, mandlového, ryžového, makového mlieka a podobných druhov rastlinného mlieka.
Homogenizačné zariadenie na spracovanie mlieka Normit je skonštruované na výrobu rastlinného mlieka. Hlavnými komponentmi sú valcová nádrž, vrátane výkonnej homogenizačnej jednotky rotor / stator, ohrev - priame vstrekovanie pary a ovládací panel. Systém ohrevu zabezpečuje priame vstrekovanie pary do materiálu, strata energie je minimálna.
Homogenizačná jednotka vykonáva dôkladnú cirkuláciu materiálu a nachádza sa v dolnej časti nádrže, pričom umožňuje pokles častíc materiálu na 2-5 mikrónov. V homogenizačnej jednotke je zahrnutý nezávislý systém chladenia.
Stroj na výrobu sójového mlieka - procesy:
- miesenie
- ohrev
- varenie
- homogenizácia
PERFEKTNÁ HOMOGENIZÁCIA
Mimoriadne účinná homogenizácia sa dosiahne kombinovaním týchto procesov:
- automatické drvenie
- viacúrovňové rezanie
- iné procesy
Zaručuje vynikajúci stupeň homogenizácie.
EFEKTÍVNY OHREV
Priame vstrekovanie pary do materiálu šetrí náklady a zároveň predstavuje komplexný systém ohrevu. Ďalším prvkom znižujúcim nákladov a efektívnosť výroby sójového mlieka na homogenizačnej jednotke MH 120 je spôsob premeny mechanickej energie na tepelnú energiu.
HYGIENA
Homogenizátor mlieka Normit MH 120 má hygienický dizajn, ktorý sa ľahko čistí a kontroluje. Neexistujú žiadne mŕtve zóny, v ktorých by sa mohol produkt akumulovať. Zariadenie má samočistiaci systém: čistenie sa vykonáva cirkuláciou čistiaceho prostriedku a vody pomocou homogenizátora.
OVLÁDACÍ PANEL
Vo svojej základnej verzii je homogenizátor vybavený poloautomatickým riadiacim systémom. Na žiadosť klienta môže byť vybavený automatickým riadiacim systémom založeným na priemyselnom riadení, ktoré ponúka funkciu programovania a ukladania údajov.
VÝHODY
- vysoká účinnosť a produktivita
- kompaktný dizajn
- ekonomické riešenie
- hygienický dizajn
- jednoduché použitie a údržba
- vysoko kvalitné zariadenie vyrobené výlučne v EÚ s použitím materiálov a častí vyrábaných v Európe
Voliteľné
Široká škála možností umožňuje výber zariadenia, ktoré bude najlepšie vyhovovať požadovanému výrobnému procesu:
- ohrev cez plášť
- možnosť chladenia
- vákuová verzia
- výroba z nehrdzavejúcej ocele AISI316
- môže byť vybavený akýmkoľvek ďalším zariadením na vytvorenie kompletnej výrobnej linky podľa technologického postupu zákazníka
Pre ďalšie informácie o našom zariadení na spracovanie mlieka, pošlite nám e-mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.