KOTLY
- 1. Kotol na varenie Normit Cook C
- Zariadenie slúži na varenie cestovín a iných pokrmov v potravinárskom priemysle. Objem závisí od požiadaviek zákazníka.
- 2. Kotol na varenie, duplikátor (boiling pan)
- Kotol slúži na varenie džemu, marmelády, lekvárov, sirupov a ostatných produktov. Ohrev je zabezpečený ohrievacími telesami. Kotol je vybavený dvomi snímačmi teploty (ktoré slúžia na snímanie teploty produktu a ohrievacej kvapaliny).
- 3. Kotol na varenie džemu
- Kotol NORMIT KOTOL NA DŽEM je zariadenie, ktoré slúži na ohrev, varenie a miešanie džemu a marmelády. Kotol je trojplášťový, ohrev je zabezpečený ohrievacími telesami alebo parou.
- 5. Obdĺžnikové varné kotly/ varné vane
- Nádrž kotla sa skladá z dvoch tlakových nádrží – vnútorný kúpeľ a obloženie. Medzi vnútorným kúpeľom a obkladom je tepelná izolácia z minerálnej vlny, ktorá je navrhnutá tak, aby sa znížili tepelné straty do atmosféry.
- 6. Pasterizačný kotol
- Trojplášťová nádoba, ktorá je vyrobená z nerezovej ocele. Slúži ako pasterizátor - dávkovací pasterizátor na mlieko a syry. Je vybavená vykurovacími telesami, centrálnym miešadlom a digitálnym termostatom.
- 7. Univerzálne varné kotly
- Tieto kotle sú určené na varenie a odparovanie zeleniny a ovocia, na výrobu konzervovaných potravín, na výrobky z obilnín, na výrobu koncentrátov, varenie mäsa, rýb, húb, na výrobu surovín na ďalšie spracovanie.
- 8. Univerzálne varné kotly CRM
- Univerzálny sklápací mechanizmus sa používa na varenie a pečenie. Vďaka použitiu rôznych otvorov je toto zariadenie vhodné pre takmer všetky druhy výrobkov, ako sú zemiakové kaše, polievky, prílohy, mäso, nátierky, omáčky, atď.
- 9. Univerzálne zariadenie na varenie Normit Cook&Fry
- Univerzálne zariadenie NORMIT Cook & Fry kombinuje všetky skvelé vlastnosti tradičnej ohrievacej nádrže s miešadlom a šikmej panvice, pričom vzniká univerzálny stroj, ktorý umožňuje varenie, smaženie, dusenie, odparovanie, miešanie, chladenie, blanšírovanie, pasírovanie.
- 10. Sklápacie varné kotly
- Určené na varenie kúskov mäsa, rýb, húb, atď. Tieto kotle sa používajú v mäsospracujúcom priemysle, môžu sa používať v konzervárňach, reštauráciách, kaviarňach.
- 11. Syrársky kotol
- Syrársky kotol sa používa na tepelnú premenu mlieka. Skladá sa z trojdielneho izolovaného plášťu z nerezovej ocele (AISI 304) a mechanizmom na nakláňanie kotla. Je vybavený sadou na výrobu syra - konzola s planetárnou prevodovkou, 3 syrárske harfy na ramenách, dvojdielny kryt, miešacie platne.
- 12. Varné kotly
- Najčastejšie sa varné kotly používajú v potravinárskom priemysle na varenie: omáčok, majonéz, horčíc, paradajkových pretlakov, kondenzovaného mlieka, polievok, džemov, ovocnej drene, sirupov, atď.
- 13. Veľkoobjemový varný kotol NORMIT
- Veľkoobjemový varný kotol NORMIT Navrhnutý pre vysoko intenzívne varenie porcií jedla ako sú bôby špagety, cestoviny kúsky zeleniny, mäsa, rýb, hydiny Výhody zariadenia maximálny ...
- 14. Zariadenie na výrobu mydla
- Kotly na varenie mydla Normit Cruncher poskytujú efektívne chemické procesy vďaka špeciálnej konštrukcii zmiešavača a optimálne vykurovanie zložiek. Veľkosť kotla závisí od výkonu linky.