Varné kotly (kuchynské vybavenie,...)
Spoločnosť Normit vyrába širokú škálu kuchynského vybavenia. Tieto zariadenia sú zastúpené radmi modelov s rôznymi konštrukčnými tvarmi, veľkosťami a tlakom.
Naša spoločnosť poskytuje najlepšie riešenie pre prípravu akéhokoľvek jedla - polievok, mäsa, polotovarov, zákuskov, ovocia a zeleniny. Hlavné princípy našej spoločnosti vo výrobe varičov sú delikátnosť, účinnosť a hygiena.
Určenie
Najčastejšie sa variče používajú v potravinárskom priemysle na varenie: omáčok, majonéz, horčíc, paradajkových pretlakov, kondenzovaného mlieka, polievok, džemov, ovocnej drene, sirupov, atď.
Fermentory Normit Cook je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele AISI304 a vysoko lešteného materiálu, ktorý poskytuje najvyššiu úroveň hygieny.
Fermentory Normit Cook poskytuje prvotriedne varenie potravín tým najefektívnejším spôsobom, ktorý šetrí čas a zdroje. Pri výrobe sporákov používame tvrdé oválne dná, aby sme sa vyhli hromadeniu produktu v určitých miestach, a aby sme zjednodušili dezinfekciu a čistenie kotla.
Kvalita v detailoch
Pri výrobe varných kotlov spoločnosti NORMIT sa využívajú komponenty od popredných európskych výrobcov.
Systém miešania
K dispozícii sú rôzne konštrukcie miešačky s teflónovým zhŕňačom. Systém miešania zaisťuje rovnomerné premiešanie zložiek a poskytuje vysoký stupeň homogenity pevných látok, ktoré opúšťajú kotol. Nepretržité miešanie odstraňuje ťažký produkt.
Varné kotle sú vybavené jemným vzduchovým miešaním, ktoré nepoužívajú pohyblivé časti, čo je obzvlášť dôležité pri varení dezertov. V závislosti na výrobnom procese zákazníka, varné kotle môžu byť vybavené akýmkoľvek ďalším doplňujúcim zariadením, ktoré môžete integrovať do existujúceho podnikového systému výroby alebo môže byť dodaná kompletná výrobná linka na individuálnu žiadosť.
Automatizácia
V závislosti na požiadavkách zákazníka, variče od spoločnosti Normit prichádzajú s rôznym stupňom automatizácie, od základnej úrovne až po plnú automatizáciu a ovládanie. Softvér môže obsahovať program „recepty“, ktorý je jednoduchým a spoľahlivým spôsobom ovládania receptov vo výrobnom procese.
Spoločnosť Normit vyrába kotly s kapacitou od 30 l do 80.000 l Existuje niekoľko spôsobov ich vykurovania: elektrické (vykurovacie telesá), para.
|
Normit Cook-300 |
Normit Cook-400 |
Normit Cook-600 |
Normit Cook -900 |
Normit Cook-1000 |
Objem (l) |
300 |
400 |
600 |
900 |
1000 |
Rozmery (mm) |
1200 |
1375 |
1500 |
1875 |
1700 |
Vnútorné rozmery (mm) |
820 |
1000 |
1100 |
1500 |
1300 |
Nastavenie teploty (°C) |
0 - 150 |
0 - 130 |
0 - 150 |
0-150 |
0 - 150 |
Výkon (kW) |
15 |
20 |
30 |
30 |
39 |
Hmotnosť (kg) |
360 |
300 |
560 |
720 |
770 |
Komponenty na vyžiadanie:
- vypúšťací kohútik
- sprcha
- panel na diaľkové ovládanie
- chladiaci systém plášťu kotla
- Teplotný senzor
- Dierovaný kôš
- Kolo
Varné kotle vyvíjame od 1998.
Model |
Popis |
Určenie |
Fotografie |
Univerzálne varné kotly |
- S elektrickým ohrevom (vykurovacími hadmi) |
Sú univerzálne, používajú sa na konzervovanie, spracovanie mäsa a stravovanie |
|
Obdĺžnikové varné kotly |
- S elektrickým ohrevom (vykurovacími hadmi) |
Pečenie mäsa, rýb, zeleniny, húb, atď. Používajú sa na varenie mäsa, rýb, ovocia a zeleniny, v konzervárňach, reštauráciách, jedálňach.
|
|
Naklápacie varné kotly |
- S elektrickým ohrevom (vykurovacími hadmi) |
Určené na varenie kúskov mäsa, rýb, húb, atď |
|
Univerzálne varné kotly CRM |
- S elektrickým ohrevom (vykurovacími hadmi) |
Vhodné pre takmer všetky druhy výrobkov, ako sú zemiakové kaše, polievky, prílohy, mäso, nátierky, omáčky, atď. Používajú sa vo verejnom stravovaní, pri výrobe mäsových výrobkov, konzerv, cukroviniek, potravinárskych priemyselných koncentrátoch.
|
|
Kotly na varenie sirupu |
- S elektrickým ohrevom (vykurovacími hadmi) |
Ak chcete pripraviť sirup alebo rozpustiť odpady na požadovanú koncentráciu. Používa sa v cukrárstve, na výrobu mliečnych výrobkov, ovocia a zeleniny a v ďalších odvetviach
|
|