Linka na výrobu klasickej majonézy Mayonnaise Pro Line
Spoločnosť NORMIT FOOD vyvíja a vyrába rôzne zariadenia a linky pre potravinársky, kozmetický, farmaceutický, chemický priemysel a ďalšie priemyselné odvetvia. Sme lídrom na Slovenskom trhu vo výrobe zariadení pre potravinársky priemysel. Kladieme vysoké nároky na kvalitu výroby a venujeme osobitnú pozornosť zavádzaniu inovatívnych technológií.
Normit Mayonnaise Pro linka je určená na účinné spracovanie klasickej majonézy alebo na spracovanie podobných produktov. Miešanie je kľúčovou etapou výroby majonézy. Súčasťou linky na výrobu majonézy je vysokorýchlostný mixér, ktorý zabezpečuje dokonalé miešanie.
ZOSTAVA LINKY
1. IBC kontajner
Je používaný na skladovanie oleja.

2. Vysokorýchlostný mixér HSM
Miešacia nádoba je navrhnutá pre vysokorýchlostné miešanie produktu s možnosťou zmeny rýchlosti.

3. Odmerná nádoba MV
Odmerná nádoba na olej je navrhnutá ako olejová nádrž s možnosťou nastavenia požadovaného objemu. Je vybavená riadiacou jednotkou a snímačom hladiny.

4. Dávkovacia stanica
Používa sa na plnenie a dávkovanie majonézy.
5. BIN kontajner
Kontajner je určený na zaistenie sterilného prostredia a udržiavanie produktu z výrobnej linky v nezmenenom stave až do jeho ďalšieho spracovania
6. CIP stanica
CIP sa používa na dezinfekciu a sterilizáciu kontajnerov. Funkciou zariadenia je cirkulovať alkalický alebo kyslý roztok pomocou CIP sprchy, ktorá rozprašuje roztok do stien nádoby a do priestoru
CIP



























.jpg)
























.jpg)



































