made in eu
Normit
  • Prejsť k obsahu
  • Prejsť k hlavnej navigácii a prihlásiť

Zobrazenie vyhľadávania v navigácii

Navigácia

  • Domov
  • ENG
  • Rus
  • Katalóg
    • Priemysel
      • Jedlo a nápoje
        • Víno
        • Mlieko
        • Technologické linky
        • Detská výživa
        • Polotovary
        • Cukrovinky
        • Koncentráty
        • Nealkoholické nápoje
        • Olej a tuk
        • Mäsové výrobky
        • Ovocie a zelenina
        • Pekárenské výrobky
        • Výroba potravín
        • Alkohol
        • Med
      • Kozmetika a parfuméria
      • Farmaceutické výrobky
      • Stavebný materiál
      • Spotrebná chémia
    • Produkty
    • Linky
    • Vybavenie
  • Cenník
  • O nás
    • Naša výroba
  • Kontakty
  • Služby

Hľadať

Katalogy

 

 NOVINKY

 

___________

 

Navštívte nás na 

 

Linka na spracovanie suchých sypkých zmesí

2018-06-28

 

Linka pozostáva zo zariadení, ktoré umožňujú vykonávať procesy homogenizácie, dosušenia a následného transportu produktu do technologickej linky, v ktorej prebieha ďalšie spracovanie. Jednotlivé zariadenia umožňujú vyklopenie vstupného produktu, transport vyhrievaným dopravníkom, homogenizáciu a následný transport do ďalšej časti technologickej linky.

 

<p style="text-align: justify;">Linka na výrobu zemiakových chipsov a hranoliek

2018-06-28

 

 

Linka zabezpečuje kompletné spracovanie zemiakov na chipsy alebo hranolky.

Je zložená z viacerých zariadení, ktoré vykonávajú nasledujúce procesy:

predumytie, celkové umytie zemiakov, čistenie, škrabanie, krájanie

a fritovanie.

Na konci procesu získate hotový produkt vo forme chipsov alebo hranoliek pripravený na balenie.

 

 

 

Batch cooker a chiller

 

 

 

Poloautomatická bag in box plnička

 

 

 

Plneautomatická bag in box plnička

 

 

 

Linka na výrobu priemyselných farieb / náterových hmôt 

 

 

 

Sprejová fritéza

 

 

 

Linka na výrobu cereálnych tyčiniek

 

 

 

Zariadenia na blanšírovanie

 

  • bubnový blanšér
  • šnekový blanšér
  • zariadenie na varenie a blanšírovanie potravín parou

 

 

 

Extraktor na kávu, extraktor na čajové zmesy

 

 

 

Zariadenie na máčanie zeleniny, zemiakov mäsa

 

do cestíčka, kyselín

 

 

 

Aerodynamická sušička

 

 

 

Kontinuálna pásová sušička

 

 

 

Vibračná fluidná sušička

 

 

 

Výmenník tepla stierací

 

 

 

Zariadenie na prípravu dezinfekčného roztoku

 

 

 

Fermentory

 

 

 

Z-Ková miešačka

 

 

 

Zariadenie na prípravu inzulínového roztoku

 

 

 

Odstredivý separátor PDF

 

 

 

Vákuová fritéza

 

 

 

Nádoby, reaktory na imunologické roztoky

 

 

 

Kotol na sirup

 

 

 

Bubnový a vibračný triedič

 

 

 

Bubnová práčka

 

 

 

Vákuová skriňová sušiareň

 

 

 

Šnekové miešadlo

 

 

 

Závitkový dopravník

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATALÓG -VÝROBNÉ LINKY

 

Minipivoar PDF

 

Linka na výrobu džemu PDF

 

Linka na výrobu paradajkového pretlaku PDF

 

Linka na výrobu pizze PDF

 

________________ 

 

KATALÓG - FRITÉZY PDF

 

 

 

Dopravníková fritéza polievacia PDF 

 

  

 

Dopravníková fritéza ponorná PDF

 

 

 

Automatická fritéza na šišky NormitDoughnut PDF 

 

 

 

Dopravníková fritéza NORMIT OIL MINI PDF 

 

 

 

Dopravníková fritéza NORMIT PDF 

 

 

 

Dopravníková fritéza NORMIT PASTRY PDF 

 

 

 

Výrobné linky s fritézou Normit Oil PDF

 

 

 

Vákuová fritéza VF PDF

 

 

 

Kontinuálna bubnová pec na vyprážanie - NORMIT NUTS&SEEDS PDF

 

________________

 

Defrostátor DEFROSTER NORMIT PDF

 

 

 

BLANCHER NORMIT PDF

 

 

 

Bubnová miešačka PDF

 

________________

 

 

 

Dopravníky PDF

 

 

 

Šikmý dopravník PDF

 

 

 

Inšpekčný dopravník PDF

 

 

 

Chladiaci dopravník PDF

 

________________

 

Čerpadlá PDF 

 

 

 

Piestové čerpadlo NORMIT PP PDF

 

 

 

Ponorné čerpadlo NORMIT SP PDF

 

________________

 

Sušičky medu NORMIT HONEY DRYER PDF

 

 

 

Sušička mlieka NORMILK PDF 

 

 

 

Sušička ovocia PDF

 

 

 

Sušička kvasníc PDF

 

 

 

________________ 

 

Varné kotly PDF 

 

 

 

Kotly PDF

 

 

 

Univerzálne zariadenie NORMIT COOK & FRY PDF

 

 ________________

 

Výmenník tepla PDF 

 

 ________________

 

Zmiešavače PDF 

 

 

 

Zmiešavač - Dissolver PDF

 

 

 

Zmiešavač pre farmaceutický priemysel PDF

 

 

 

Zmiešavač typu Y PDF

 

 ________________

 

Katalóg - Homogenizátory PDF

 

 

 

Homogenizátor MG-UGM-100 PDF 

 

 

 

Homogenizátor UMTI-SI-farmaceutik PDF

 

 

 

Homogenizátor YUMIX V PDF 

 

 

 

Homogenizátor MG UGM PDF 

 

 

 

Homogenizátor GM GURT PDF 

 

 

 

Homogenizátor UMTI SI PDF 

 

 

 

Vákuová miešačka VMG-GD PDF

 

 ________________ 

 

Nádrže PDF 

 

 

 

Vákuové nádrže PDF

 

 

 

Farmaceutické nádrže NORMA FARM PDF

 

 

 

Fermentačné nádrže PDF

 

 ________________ 

 

 Zariadenie na sterilizáciu MG UGM FARM PDF

 

 

 

 Autokláva PDF

 

 

 

Autokláva NORMA PDF

 

 

 

Autokláva NORMA PDF

 

 

 

Ozónový sterilizátor NormOzon PDF

 

 ________________

 

Výroba a spracovanie hroznového muštu PDF

 

 ________________

 

Roztápač tukov PDF

 

 

 

Lapač tukov PDF

 

 

 

Lapač tukov - kruhový PDF

 

________________ 

 

Umývačka na umývanie plechoviek PDF 

 

 

 

Umývacie zariadenia NORMIT PDF

 

 

 

Zariadenie na čistenie zeleniny PDF

 

 

 

Normit Steam Peeler PDF

 

________________

 

Defrostátor Blancher Normit PDF

 

________________

 

Rozpúšťadlo solí PDF

 

 

 

Štvorcestný ventil PDF

 

 

 

Zariadenie na dochucovanie PDF

 

 

 

Opýtajte sa na cenu

Zariadenie na výrobu tvarohu a syrov


Оборудование для производства творога и творожных изделий


Naša spoločnosť má 20 rokov skúsenosti v oblasti vývoja a výroby týchto zariadení. Kladieme vysoké nároky na kvalitu výroby a venujeme osobitnú pozornosť zavádzaniu inovatívnych technológií. Hardware na výrobu tvarohu a syrových výrobkov môžu byť vyrobený podľa Vašich prianí.

 

 

 

  • Tvaroh (tučný, bez tuku)
  • Výroba odtučneného mlieka
  • Oddelený spôsob výroby tvarohu
  • Mechanizovaná výroba tvarohu
  • Sladký tvaroh
  • Syr
  • Granulovaný tvaroh so smotanou
  • Mliečne nátierky (4, 5, 6% tuku)
  • Kompletné linky na výrobu masla, tvarohu, syrov (kapacita 10,1 t mlieka denne)
  • Spracovania mlieka na syr a maslo

Tvaroh (tučný, nízkotučný)

Tvaroh sa vyrába fermentáciou pasterizovaného plnotučného mlieka alebo odtučneného mlieka, a odstraňuje sa z neho srvátka. Tvaroh z nepasterizovaného mlieka môže byť použitý iba na výrobu výrobkov, ktoré prechádzajú tepelným spracovaním (knedle, tvaroh, a pod).

 

Mliekarenský priemysel vyrába nasledujúce typy syra:

  • Tučné (tuk nie menej ako 18% obsah vlhkosti najviac 65%, kyslosť nie viac ako 210 ° C)
  • polotučné (tuk nie menej ako 9%, vlhkosť nie viac ako 73%, kyslosť nie viac ako 225 °C)
  • odtučnené (vlhkosť menej ako 80%, kyslosť nie viac ako 250 ° C).

Оборудование для производства творога и творожных изделий

Tvaroh má čistú chuť a vôňu kyslého mlieka, bez príchute a zápachu. Jeho konzistencia je jemná, homogénna, tučné tvarohy - mierne mazľavé, a nízkotučné – hrudky so zanedbateľným množstvom srvátky. Jeho biela farba je jednotná a krémová.

 

Existujú dva spôsoby, ako kvasí mlieko vo výrobe tvarohu: sladké a kyslé. Technológia výroby tvarohov pomocou sýridla je nevyhovujúca. Celý proces výroby je veľmi dlhý a trvá najmenej 11 hodín kým sa odstráni srvátka. Tento proces je nielen časovo náročný, ale tiež vyžaduje viac personálu, čo má za následok zníženie produktivity.


Výroba nízkotučného mlieka

Odtučnený tvaroh sa spracúva kyslým spôsobom. 

Linka na výrobu tvarohu 

1 – nádrž na mlieko 2 -čerpadlo , 3 - zásobník, 4 - pasterizačná jednotka , 5 – mliečny separátor, 6 – nádrž na zahustenie tvarohu 7 – lisovací vozík , 8 – ochladzovač tvarohu, 9 – dávkovací a baliaci stroj, 10 – skladovacia komora

 

 

Odstredené mlieko je pasterizované , ochladí na teplotu kvasenia a privádza sa do nádrží. S pozorným miešaním odstredené mlieko začne  kvasiť a potom sa zahustí.

Ak chcete urýchliť oddelenie srvátky od zrazeniny, musíte zmes oddeliť pomocou lopatiek, ktoré oddeľujú vo vodorovnom a zvislom smere kocky s veľkosťou 20 mm a nechajte zmes odpočinúť 10 až 15 minút. Proces je rýchlejší pri vyšších teplotách, čo spôsobuje silné stiahnutie bielkovín, a zahustenie je intenzívnejšie pri výbere srvátky. Oddelená zrazenina sa zohrieva na 36-38 ° C.

V tomto prípade sa výroba syrov realizuje v dvojstenných nádržiach (priestor medzi stenami  je vyplnený horúcou vodou). Pre jednotné vykurovanie celej zmesi dochádza k jemnému miešaniu.  

Prehriatie podporuje zahustenie a vytvorenie suchej a drsnej textúry tvarohu. Keď sa vykurovanie zastaví, zrazenina odpočíva po dobu 10-15 min pre lepšie odvodnenie. Potom sa odstráni časť srvátky a zrazenina sa napĺňa do sáčkov. Stláčanie a lisovanie zrazeniny sa vykonáva na lisovacích vozíkoch rovnako ako aj pri iných spôsoboch výroby syru.


Samostatný spôsob výroby tvarohu


Technológia výroby bola vyvinutá pre urýchlenie oddelenie srvátky a zníženie úbytku tuku. Podstata tejto metódy, že mlieko určené na výrobu tvarohu sa oddelí. K tomuto nízkotučnému mlieku v nízkotučnom tvarohu sa potom pridá požadované množstvo smotany na zvýšenie tuku.

 

Linka na výrobu tvarohu

 

1, 7 a 30 - nádrže, 2 – mliečne čerpadlo , 3 - pasterizátor , 4 – separátor- odstredivka na mlieko, 5 – čerpadlo na smotanu , 6 – pasterizátor na smotanu, 9 -dávkovacie čerpadlo , 8 - kvasomat 11 – membránové čerpadlo, 12 - výmenník tepla 13 - separátor na tvaroh, 14 - zberač, 15 - Čerpadlo na tvaroh : 16 - ochladzovač, 17 -miešadlo

 

 

 

Výroba tučného a polotučného syra môže byť vykonaná týmto spôsobom pomocou zariadenia ( nádrž na tvaroh , lisovacie vozíky a pod).

Pri spracovaní tvarohu samostatným spôsobom sa musia vykonať ďalšie operácie na oddeľovanie mlieka, rovnako ako miešanie nízkotučného tvarohu a smotany. Avšak, výhody, ktoré má tento spôsob sú významné pre udržanie tuku.

Pri spracovaní tvarohu sa mnohé operácie vykonávajú ručne, nie masovou výrobou, aby nedošlo k problémom. Avšak všetky tieto nevýhody sa môžu eliminovať využitím špeciálnych separátorov.

 

Hlavnou výhodou tejto linky je plná mechanizácia procesu, ktorá sa vykonáva kontinuálne v uzavretej pásovej výrobe. V dôsledku toho sú odstránené všetky ručné operácie pri výrobe tvarohu. Najviac časovo náročný proces - oddelenie srvátky od zrazeniny - je vykonaný separátorom (oddeľovačom), čo vedie k zlepšeniu hygieny výroby, zvýšenie produktivity, zníženie nákladov a zvýšenie kvality konečného produktu.


Pásová výroba tvarohu

Táto metóda spočíva v tom, že spracovaný tvaroh vzniká vplyvom mliečnej tvarohovej kyseliny, ktorá sa pridáva do mlieka vo forme kyslej srvátky. Fermentácia mlieka a oddelenie srvátky od zrazeniny prebieha vo viacerých linkách súčasne. Môžu produkovať tučný, polotučný aj nízkotučný tvaroh.

 Linka na výrobu tvarohu

1 - Pohon: 2 - automatické dávkovače 3 – mliečne potrubie: 4 - Zberač 5 – mnohočlánkový valec: 6 – špirálová membrána, 7 - pás, 8 – odnímateľné sito: 9 - mriežka: 10 - podstavec, 11 – rezací mechanizmus, 12 - nosný rám, 13 - zásobník, 14 – nosný stĺp.

 

Čisté a pasterizované mlieko sa ochladí a prevedie sa  do vertikálnych nádrží , kde je mlieko vystavené čiastočnej fermentácii. Potom sa pridá kvas a po premiešaní sa môže zvýšiť kyslosť.

Aby bola zaistená kontinuita mlieka z každého zásobníka, ktorý slúži na výrobu tvarohu, sa do nádrže sa privádza čerstvé mlieko. Zmes čerstvého a kvasiaceho mlieka v krátkej dobe znovu dosiahne požadované hodnoty pH. 

Kyslá srvátka, ktorá sa používa na výrobu tvarohu by mala byť pripravená vopred. Preto sa srvátka získaná z lisovaného syra tepelne spracúva a kvasí. Srvátka kysne v nádrži po dobu 2-3 dni, v ďalšom 7-10 dní kvasí a riedi sa. Pred ďalším spracovaním sa kyslá srvátka pasterizuje a chladí.

 

Pri zmiešaní mlieka s kyslou srvátkou vzniká zrazenina. Výsledná zrazenina sa posúva do ďalšej sekcie, kde sa zahustí. Potom sa zrazenina filtruje a lisuje. Vypúšťa sa cez filter, kde sa oddelí od zvyškovej srvátky, do zásobníka. Pripravený tvaroh sa prepustí sa v špeciálnom zásobníku priamo ochladí.

 

Výroba tvarohu v tomto zariadení má rad výhod v porovnaní s konvenčnou metódou výroby. Celý proces výroby tvarohu sa vykonáva kontinuálne v relatívne krátkej dobe, a umožňuje zvýšiť súčasné množstvo hotového výrobku. Všetky výrobné operácie sú mechanizované, vrátane najviac časovo náročnej operácie - oddelenie srvátky od zrazeniny. Po lisovaní tvarohu sa znižujú náklady a zvyšuje sa hygienická produkcia.

 


Zariadenie na výrobu tvarohu

Toto zariadenie môže vyrábať tučný, polotučný i nízkotučný tvaroh.

Linka na výrobu tvarohu 

1 – Nádrž na kysnutie mlieka,  2 – prielez na vloženie tvarohu, a 3 – výpustný kohútik na srvátku: 4 - stojan 5 - nosník 6 - hydraulický valec 7 – lisovacia nádrž, 8 - filtračná tkanina, 9 - tyč; 10 - koleno, 11 - mechanizmus na otváranie a zatváranie poklopu, 12 -samonasávacie čerpadlo , 13 - hydraulický pohon.

 

Mlieko sa pripraví obvyklým spôsobom do nádrže, kde sa pridáva kvások. Po dosiahnutí požadovanej hodnoty pH v mlieku sa pridá dávka chloridu vápenatého a syridla, potom dochádza k fermentácii.

 

Výsledná zrazenina sa delí zvláštnym zariadením na kocky s veľkosťou 20 mm a zrazenina sa oddelí od srvátky. Hmota je perforovaná cez filtračnú tkaninu. Potom sa hmota cez filtračnú tkaninu dostáva do rúrky.

Po čiastočnom vypustení srvátky sa začne lisovanie. Ak to chcete vykonať pomocou hydraulického lisu nádrž ide dole. Rýchlosť lisovania závisí od kvality a typu tvarohu. Počas lisovania sa odstráni aj zbytok srvátky cez filtračnú tkaninu a čerpadla. V závislosti od typu produktu je lisovaním čas: pre tučný tvaroh 4-5 h, 3-4 h pre polotučný tvaroh a pre nízkotučný tvaroh 2-2.5 hodiny

Vozík s tvarohom sa posúva do ďalšej fázy, kde sa ochladí.

 

Výroba tvarohu touto metódou má rad výhod. Umožňuje mechanizáciu všetkých pracovných procesov a znižuje náklady na manuálne práce. Znižuje stratu surovín a hotových výrobkov.


Оборудование для производства творога и творожных изделий

Sladký tvaroh

Táto skupina zahŕňa tvaroh s rôznym obsahom tuku, rôznej chuti a arómy.

 

Podľa obsahu tuku sú:

  • so zvýšeným množstvom tuku (20-26%)
  • tučné (14,5-18)
  • polotučné (7-8,5%)

V závislosti na chuti:

  • sladké (13-26% cukru)
  • slané (2-2,5% soli)

Doplnky:

  • pre sladké výrobky: hrozienka, kandizované ovocie, marmeláda, marhule, med, orechy, kakao, káva, vanilka, škorica
  • pre slané produkty: tvrdé syry, paradajkový pretlak, korenie, rasca, horčica, fenikel alebo kôpor. 


Polievaný tvaroh

Оборудование для производства творога и творожных изделий

K polievanému tvarohu sa pridáva sladký tvaroh. V dôsledku toho, získava príjemnú chuť, atraktívny vzhľad a vysokú výživnú hodnotu.

 

Výrobný proces polievaného sladkého tvarohu

 

V zmesi sú: tučný tvaroh, maslo, cukor, vanilka. Výsledná tvarohová zmes sa ochladí a privádza do násypky lisu. Po lisovaní sa tvaroh po dopravníku prepraví do stoja na polievanie čokoládou (enrober), tam sa poleje čokoládou.

Polievaný tvaroh sa transportuje do nádrže, kde sa ochladí a neskôr balí.


Оборудование для производства творога и творожных изделий

Zrnitý tvaroh so sladkou smotanou

Zrnitý tvaroh so sladkou smotanou - vysoko kvalitný produkt, ktorý je odlišný od konkurenčných výrobkov chuťou a kvalitou. Je špecifický a nie je rovnaký ako ostatné tvarohové výrobky.

Tento tvaroh je zrnitý a skladá sa z mäkkého tvarohu, ktorý je pokrytý smotanou. Pri jeho výrobe sa používajú prísady a konzervačné látky, ktoré obsahujú esenciálne aminokyseliny, vápnik a fosfor. Jeho mäkkosť a chuť sa teší veľkej obľube zákazníkov. 

 

Technologický proces výroby zrnitého tvarohu so sladkou smotanou:

  • Prijatie surovín
  • Príprava surovín
  • Pasterizácia mlieka
  • Chladenie mlieka
  • Pridanie kvasu a syridla
  • Kvasenie
  • Delenie
  • Umývanie a odvodňovanie
  • Pridanie náplne
  • Balenie, chladenie
  • Zrnitý tvaroh vyrobený z kvalitného nízkotučného mlieka s čerstvou smotanou.

 

Mliečne nátierky (4, 5, 6% tuku, odstredené, acidofilné)

Mliečne nátierky (4, 5, 6% tuku) sú diétne produkty z kyslého mlieka. Pri ich výrobe sa prostredníctvom mliečnych bielkovín - základ tvorí tvaroh, vzniká nová chuť a aróma.

 

Technologická schéma výroby mliečnych nátierok

Linka na výrobu tvarohu

  1. Nádrž
  2. Odstredivé čerpadlo
  3. Mliečny separátor
  4. Vyvažovacia nádrž
  5. Pasterizátor
  6. Separátor (oddeľovač)
  7. Miešanie kvasu a odstredeného mlieka
  8. Nádrž na kvások
  9. Fermentačné nádrže
  10. Lisovací vozík
  11. Koloidný mlyn
  12. Stužovacia nádrž
  13. Čerpadlo
  14. Miešadlo
  15. Stužovacia nádrž
  16. Plniace stroje

Mliečne proteíny

Kvalitné odstredené mlieko po pasterizácii a chladení putuje do nádrže, kde prebehne fermentácia. Potom mlieko kvasí. Pripravená zrazenina sa rozdelí na kocky, oddelí sa srvátka od zrazeniny a v lisovacom vozíku sa lisuje. 


Zlučovanie mliečnych proteínov s aromatickou látkou

Táto zmes sa vyrába pomocou presných receptov, pridáva sa smotana, sirup, cukor a soľ. Potom sa všetky zložky zmiešajú až kým sa nevytvorí jednotná konzistencia výrobku.

 


Technologická schéma výroby acidofilného mlieka

  • Mliečne proteíny

Kvalitné odstredené mlieko po pasterizácii chladení putuje do nádrže, kde prebehne fermentácia. Potom mlieko kvasí. Výsledný produkt sa plní do sáčkov a podrobí sa lisovaniu.

  • Zlučovanie mliečnych proteínov s aromatickou látkou

Táto zmes sa doplní cukrovým sirupom, ovocím a pod. podľa receptu. Potom sa všetky zložky zmiešajú až kým sa nevytvorí jednotná konzistencia výrobku.

 

Výrobné zariadenia MG-Gurt, MG-UGM, VMG, UMTI-SI

 

V zariadeniach MG-GURT , MG-UGM , VMG , UMTI-SI je možné vyrobiť mliečne bielkoviny a acidofilné mlieko.

 


Kompletné mini-závody na výrobu masla, tvarohu, syrov (kapacita 10,1 t mlieka denne)


Linka na výrobu tvarohu

 

Zloženie

  • Chladič na mlieko
  • Nádrže na mlieko
  • Čerpadlá
  • Pasterizácia a chladič
  • Separátor (oddeľovač)
  • Lis
  • Regály na syr
  • Ochladzovač
  • Nádrž na solenie syru
  • Parafínovanie
  • Váhy
  • Komora na dozrievanie a skladovanie syrov a tvarohu
  • Cisterna
  • Ochladzovač tvarohu
  • Kanva
  • Vozík
  • Pasterizačná nádrž
  • Zmaselňovač
  • Baliaci stôl
  • Skladovacia komora
 Теchnické parametre
Meno        
Produktivita (za jednu smenu - spracovanie mlieka), t 1 2 5 1
Produktivita - na hotový výrobok, kg :  
Eidam 50 100 215 430
Маslo 25 50 130 260
Tvaroh 50 100 300 600
Рrietok pary, kg/h 150 200 250 400
Рrietok vody, m3 5 10 22 45
Chladiace zariadenie tisíc kcal/h 23,2 46,4 60,2 120,4
Výkon, kW 70 100 150 240
Celková plocha, m2        

 

Spracovania mlieka na syr a maslo

 

Navrhnuté tak, aby mliečne výrobky (syr a maslo) pochádzali so zberných nádrží mlieka.

Linka na výrobu tvarohu 

Linka

  • Nádrž na srvátku
  • Ventilátor
  • Ohrievač
  • Samonasávacie odstredivé čerpadlo
  • Váhy
  • Ochladzovač tvarohu
  • Zásobník srvátky
  • Ochladzovač srvátky
  • Zmaselňovač
  • Výrobný stôl
  • Kvasomat
  • Parák na poháre
  • Umývačka pohárov
 Теchnické parametre
Meno  
Produktivita podľa surovín za deň, t:  
pasterizované mlieko - plnotučné 3,6% 2
pasterizovaná smotana, tuk 35% 0,26
odstredené pasterizované mlieko 3
Produktivita za deň, kg:  
tvaroh s 9% tukom 750
Olej 130
Spotreba vody za deň, m3 3
Chladenie za deň, kcal 103 000
Tepelný tok, vykurovanie, za deň, kcal 104 000
Tepelný tok, technológie, noc, kcal 25 000
Výkon, kW 10
Оbjem odpadovej vody za deň, m3 3


 

 Technologická linka na výrobu produktov zo srvátky

  

Technologická linka na výrobu produktov zo srvátky sa využíva na spracovanie srvátky a následnú výrobu produktov. Technologická linka obsahuje aj CIP čistiacu stanicu. Skladá sa z príjmu, spracovania, balenia produktu a ostatných procesov (filtrácia, pasterizácia,...).

  

 

Linka: 

  • príjem srvátkyVýroba produktov zo srvátky
  • pasterizácia
  • zásobník na srvátku
  • filtrácia
  • odparovanie
  • kryštalizácia
  • sušenie
  • miešanie a trenie
  • zásobníky
  • balenie produktu
  • CIP čistiaca stanica 

 





Dvojitý ochladzovač tvarohu

Linka na výrobu tvarohu

Je postavený na ráme, ktorý nesie celý zásobník. Rám a násypka sú namontované na jednej strane. Skladá sa z dvojitej steny, medzi ktorými prúdi chladiaca kvapalina. Na druhej strane sa nachádza bubon skladajúci sa z dutých hriadeľov.

Zadné hnacie jednotky sú namontované na ráme vstupu a výstupu bubnov.

vo vnútri bubnov sú valce so závitovkovým povrchom. Tieto bubny majú dvojitú izoláciu, v ktorej je priestor medzi nimi vyplnení chladiacou kvapalinou.

Držiak bubna prechádza dutým hriadeľom a je pripojený špeciálnymi maticami k tesneniu na odstránenie vody.

Druhý koniec bubna sú ložiská hlavy valcov. Voda sa do valcov dostáva cez ventil, odvádza sa cez trubicu. Voda sa odstraňuje s bubnov prostredníctvom výpustu.

Tvaroh sa nasype cez násypku do chladiča. Elektromotor má prevodovku s remeňovým prevodom a otáčkami otáča duté hriadele bubnov.

Kužeľová časť závitovky bubna presúva tvaroh do valcovej časti, kde dochádza k ochladzovaniu. 

 

 Теchnické parametre
Meno  
Produktivita, kg/h 780
Chladiaca plocha, m2 3,7
Rotačná rýchlosť bubnov, s-1 0,49
Тeplota produktu na vstupe, °С 28 … 30
Теplota produktu na výstupe, °С 8 … 10
Chladiaca kvapalina voda
Теplota chladiacej kvapaliny na vstupe do chladiča, °С 1
Prietok chladiacej kvapaliny, m3/h 9
Spotreba, kWh 4
Celkové rozmery, mm 2060 х 970 х 1700
Hmotnosť, kg 750

 

Related Products

Výroba mlieka zo sušeného mlieka

Výroba mlieka zo sušeného mlieka

Show Details

 Homogenizátor na maslo

Homogenizátor masla

Show Details

Lisovacie vozíky na tvaroh a syr

Lisovacie vozíky na tvaroh a syr

Show Details

Lis na syr

Lis na syr

Show Details

Výroba pyré, omáčok, džemov a kondenzovaného mlieka

Výroba pyré, omáčok, džemov a kondenzovaného mlieka

Show Details

Zariadenie na spracovanie mlieka (1)

Zariadenie na spracovanie mlieka (1)

Show Details

Zariadenie na spracovanie mlieka (2)

Zariadenie na spracovanie mlieka (2)

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu tavených syrov

Zariadenie na výrobu tavených syrov

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu zmrzliny

Zariadenie na výrobu zmrzliny

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu fermentovaných mliečnych výrobkov

Zariadenie na výrobu fermentovaných mliečnych výrobkov

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu syrov

Zariadenie na výrobu syrov

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu detskej výživy

Zariadenie na výrobu detskej výživy

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu masla

Zariadenie na výrobu masla

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu smotany

Zariadenie na výrobu smotany

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na výrobu kyslej smotany

Zariadenie na výrobu kyslej smotany

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na fermentáciu (Fermentor, bioreaktor)

Zariadenie na fermentáciu (Fermentor, bioreaktor)

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na príjem a skladovanie mliečnych výrobkov

Zariadenie na príjem a skladovanie mliečnych výrobkov

Show Details | Leave Feedback

Zariadenie na príjem, prepravu a skladovanie syra

Zariadenie na príjem, prepravu a skladovanie syra

Show Details | Leave Feedback

Výrobná linka na výrobu detskej stravy

Výrobná linka na výrobu detskej stravy

Show Details

Výroba kondenzovaného mlieka

Výroba kondenzovaného mlieka

Show Details

Technologická linka na výrobu tvarohu

Technologická linka na výrobu tvarohu

Show Details

  

 

 

______________________

Bublinková umývačka

______________________

Vaňový pasterizátor nádob

_______________________

Blanser dobravnikoveho typu

_______________________

Rozmrazovač

Parný defrostátor (continuous Blancher with steam injection)

_______________________

Blanšér

Parný defrostátor (continuous Blancher with steam injection)

______________________________

Blanser, defroster, varic snekovy parny

Zariadenie na varenie potravin

_________________________

Blanser laboratórny 

__________________________

Rezanie/Sekanie mrazených blokov

__________________________

Vákuová odparovačka

___________________________

Vákuová odparovačka na karamel

vakuova odparovacka basic

___________________________

Parný/Elektrický varný kotol s miešadlom 

 ___________________________

Donny ventil

____________________________

Štvorcetstný ventil

 

____________________________

Vibracny podavac 

 

__________________________

Sikmy dopravnik s nasypkou

___________________________

Farmaceuticka nadrz

Фармацевтические емкости NORMIT

____________________________

Gydromix complete

 

___________________________

Homogenizator Gydromix

 

___________________________

Dolný homogenizátor

foto_produkt_inline-homogenizer5

___________________________

Homogenizator Ultra-shear

foto_produkt_inline-homogenizer3

___________________________

Homogenizator Yumix Basic

foto_produkt_inline-homogenizer1

___________________________

Homogenizator Yumix

Homogenizator Inline

___________________________

Homogenizator masla 

Гомогенизатор-текстуратор масла Normit

___________________________

Homogenizator mrazeneho masla 

___________________________

Krémovačka medu

zariadenie na pastovanie

___________________________

Homogenizator medu

___________________________

Vakuovy homogenizator MG-UGM 

 ___________________________

Vakuovy homogenizator VMG

vakuovy homogenizator

___________________________

Atmosferická homogenizačná jednotka

___________________________

Homogenizacny atmosfericky stroj UHU 

___________________________

Atmosferická homogenizačná jendotka

___________________________

Homogenizacny stroj, fermentor

Ферментеры, ферментаторы NORMIT

___________________________

Univerzalny homogenizacny stroj, mixer

___________________________

Homogenizacny atmosfericky modul 

________________________

 Kotol na varenie s ochladzovaním

kotol na varenie

_______________________ 

Y - Miešačka

 

_____________________

 Vákuová fritéza

_______________________

 Vakuový kotol

 

________________________

 Kondenzačná sušička medu

 

 _______________________

Umývačka konzerv

 

_______________________

Vákuová masírovačka/

kapilárny vákuový difúzer

______________________

Výklopná panvica

____________________

Kontinuálna polievacia fritéza

polievacia friteza

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AERÁTORY 

 

AUTOKLÁVY

 

BIG-BAG STANICE

 

BLANŠÉRY

 

CHLADIACE ZARIADENIA

 

CIP STANICE

 

ČERPADLÁ

 

DÁVKOVAČE 

 

DEAERÁTORY

 

DEZINTEGRÁTORY

 

DISSOLVERY

 

DISPERGÁTORY

 

DOCHUCOVACIE ZARIADENIA

 

DOPRAVNÍKY

 

DRAŽÍROVACIE STROJE

 

DRVIČE 

 

FERMENTORY

 

FORMOVACIE ZARIADENIA

 

FILTRE

 

FRITÉZY

 

GENERÁTOR TEPLÉHO VZDUCHU

 

HOMOGENIZÁTORY

 

KONCENTRÁTORY

 

KONTAJNERY

 

KOTLY NA VARENIE

 

LAPAČE, ODLUČOVAČE TUKOV

 

LISY

 

LÚPAČKY, ŠKRABKY

 

LISOVACIE VOZÍKY NA SYR

 

MÁČACIE STROJE 

 

MIEŠAČKY

 

MIEŠADLÁ

 

MIXÉRY

 

MLYNY, KUTRE

 

NÁDOBY, NÁDRŽE

 

NAKLÁPAČE

 

ODKOSTKOVACIE STROJE

 

ODPAROVAČKY

 

ODPLYŇOVAČE - DEGAZATOR

 

PASTERIZÁTORY

 

PECE

 

PLNIČKY

 

POLIEVACIE STROJE

 

REAKTORY

 

REZACIE STROJE

 

ROSPÚŠTADLÁ SOLI

 

ROZBÍJAČE HRÚD

 

ROZTÁPAČE TUKOV

 

ROZMRAZOVACIE ZARIADENIA

 

SEPARÁTORY

 

SUŠIČKY, SUŠIARNE

 

STERILIZÁTORY

 

TECHNOLOGICKÉ LINKY

 

TEMPEROVACIE STROJE

 

TRIEDIČE

 

UMÝVACIE, ČISTIACE ZARIADENIA

 

VANE, KADE

 

VARIČE

 

VENTILY

 

VÝMENNÍKY TEPLA

 

VINIFIKÁTORY

 

VOTÁTORY

 

VYKLADAČE

 

VYKLÁPAČE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

KATALÓG PDF

 

Ako si objednať?
V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte prostredníctvom faxu, e-mailu alebo telefónom.

Naša spoločnosť má takmer 20-ročné skúsenosti vo výrobe zariadení pre spracovanie, najmä pre potravinársky, kozmetický, farmaceutický a chemický priemysel. Kladieme vysoké nároky na kvalitu výroby a venujeme osobitnú pozornosť zavádzaniu inovatívnych technológií.

Ponúkame kvalitné zariadenie za nízke ceny!

All Rights Reserved 1998-2021 FTP ENGINEERING s.r.o.                                        

E-mail obchodné oddelenie a marketing: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

E-mail všeobecné informácie: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Tel:  +421 902 400321

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Vďaka tomuto súboru si na určitý čas uchovávame informácie (ako sú prihlasovacie meno a iné nastavenia), takže ich pri ďalšej návšteve lokality nemusíte opätovne uvádzať. Pokračovaním automaticky súhlasíte s uchovávaním cookies.