HOMOGENIZÁTORY
Toto zariadenie je navrhnuté na emulgáciu, miešanie a tepelné ošetrenie tekutých a pastovitých produktov.
Homogenizátor Normit homogenizer for honey je určený pre dôkladné mixovanie, miešanie a homogenizáciu rôznych druhov medu čo zlepšuje jeho užívateľské vlastnosti a umožňuje získať certifikáciu pre celú šaržu medu.
Homogenizátor je určený na spracovanie masla, margarínu a ďalších výrobkov pre zlepšenie kvality a redukciu straty vody v priebehu balenia. Skrátenie času potrebného na rozmrazenie, zlepšenie kvality masla a redukciu strát vody v priebehu balenia tak aby sa zvýšila plasticita a vlhkosť masla.
4. Homogenizátor - potravinárske čerpadlo - GYDROMIX
Čerpadlo umožňuje simultánnu disperziu, homogenizáciu a prevod produktu s rastúcim tlakom na výstupe.
5. Homogenizátor - ponorný PNG
Ponorné zmiešavadlá PNG sú určené na homogenizáciu kvapalných a viskóznych produktov v potravinárskom, kozmetickom a chemickom priemysle, na varenie, majonézy, mäso, ovocie, zelenina, cestoviny, omáčka, sirup, ďalej na prípravu vodou riediteľných náterových hmôt a pod.
6. Piestový homogenizátor (piston homogenizer)
Piestový homogenizátor sa používa emulgáciu, homogenizáciu, miešanie a pod. Homogenizátor poskytuje požadovanú priemernú veľkosť častíc a rovnomerné spracovanie výrobkov. Výsledkom sú vysoko kvalitné hotové produkty.
Homogenizátor sa používa v potravinárskom, chemickom, farmaceutickom, kozmetickom priemysle. Môžete ho použiť na pevné ako aj kvapalné látky
8. Homogenizátory - inline YUMIX, PNG, GYDROMIX
In- line homogenizátory sú určené na homogenizáciu ľahkých, viskóznych a hustých emulzií s cieľom získať mnohozložkové a zmiešané kvapaliny.
9. Inline homogenizátor - NORS
Homogenizátor NORS sa používa na spracovanie sóje a rôznych iných produktov. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele v Európe. Homogenizátor NORS je vybavený systémom vykurovania a chladenia, ktorý zjednodušuje manipuláciu.
Univerzálne zariadenie je určené na mletie, vákuové miešanie, ohrev a chladenie výrobkov, ako sú tavené syry, dezerty, krémy, peny, polievky a omáčky, sladké náplne, pečivo, koláče a mnoho ďalších.
Je určený pre miešanie a emulgáciu produktov s vysokou viskozitou. používa sa pre disperzie, emulzie, homogenizáciu, miešanie.
12. Vákuový homogenizátor MG-UGM
Vákuový homogenizátor MG-UGM bol vyvinutý pre použitie v potravinárskom, farmaceutickom a kozmetickom priemysle pre emulgáciu produktov vo vákuu: majonéz, mastí, gélov, pást, krémov, šampónov a pod.
13. Vákuový homogenizátor VMG-GD
Vákuová miešačka VMG je určená na emulgáciu, miešanie a tepelné ošetrenie tekutých a pastovitých produktov (tavený syr, tvaroh, krémy, omáčky, polievky, sladké náplne, olej, cesto, nátierky, masti, gély , farby, atď.).
14. VACUUM HOMOGENIZER MG-UGM 100


























.jpg)
























.jpg)



































