Linka na spracovanie medu HVPL Line
Spoločnosť NORMIT FOOD vyvíja a vyrába rôzne zariadenia a linky pre potravinársky, kozmetický, farmaceutický, chemický priemysel a ďalšie priemyselné odvetvia. Sme lídrom na Slovenskom trhu vo výrobe zariadení pre potravinársky priemysel. Kladieme vysoké nároky na kvalitu výroby a venujeme osobitnú pozornosť zavádzaniu inovatívnych technológií.

Linka je vhodná na spracovanie medu. Proces začína roztápaním medu, ktorý je umiestnený v sudoch. Sudy sa umiestnia na roztápače. následne sa med homogenizuje vo vertikálnych homogenizátoroch. Z homogenizátorov postupuje do vákuovej krémovačky medu. Na konci procesu je krémový krém naplnený do vhodných nádob.

ZOSTAVA LINKY
1. Roztápač medu Turbomelter
Turbomelter slúži na predbežné roztavenie veľkých kryštálov medu a jeho miešanie, čím sa zlepšuje jeho štruktúra a konzistencia.
2. Homogenizátor medu VPL 3ks
Vertikálny homogenizátor je atmosférická nádoba s vyhrievacím plášťom a šnekovým miešadlom.

3. Krémovačka medu CH Profi
Krémovačka sa používa na výrobu krémového medu. Vďaka výraznému zníženiu času kryštalizácie umožňuje vyrábať krémový med efektívne.

4. Tenzometrický dávkovač AP
Systém je založený na meraní hmotnosti a následnom plnení medu do sudov. Tenzeometrický dávkovač série AP je určený pre vysokovýkonné,poloautomatické veľkoobjemové balenie medu. Dávkovacie zariadenie pozostáva z pracovnej plošiny s tenzometrickým systémom na meranie hmotnosti, valčekov, dávkovacieho systému pomocou čerpadla, potrubia, ventilov a riadiaceho systému.































.jpg)
























.jpg)



































