made in eu
Normit
  • Prejsť k obsahu
  • Prejsť k hlavnej navigácii a prihlásiť

Zobrazenie vyhľadávania v navigácii

Navigácia

  • Domov
  • ENG
  • Rus
  • Katalóg
    • Priemysel
      • Jedlo a nápoje
        • Víno
        • Mlieko
        • Technologické linky
        • Detská výživa
        • Polotovary
        • Cukrovinky
        • Koncentráty
        • Nealkoholické nápoje
        • Olej a tuk
        • Mäsové výrobky
        • Ovocie a zelenina
        • Pekárenské výrobky
        • Výroba potravín
        • Alkohol
        • Med
      • Kozmetika a parfuméria
      • Farmaceutické výrobky
      • Stavebný materiál
      • Spotrebná chémia
    • Produkty
    • Linky
    • Vybavenie
  • Cenník
  • O nás
    • Naša výroba
  • Kontakty
  • Služby

Hľadať

Katalogy

 

 NOVINKY

 

___________

 

Navštívte nás na 

 

Linka na spracovanie suchých sypkých zmesí

2018-06-28

 

Linka pozostáva zo zariadení, ktoré umožňujú vykonávať procesy homogenizácie, dosušenia a následného transportu produktu do technologickej linky, v ktorej prebieha ďalšie spracovanie. Jednotlivé zariadenia umožňujú vyklopenie vstupného produktu, transport vyhrievaným dopravníkom, homogenizáciu a následný transport do ďalšej časti technologickej linky.

 

<p style="text-align: justify;">Linka na výrobu zemiakových chipsov a hranoliek

2018-06-28

 

 

Linka zabezpečuje kompletné spracovanie zemiakov na chipsy alebo hranolky.

Je zložená z viacerých zariadení, ktoré vykonávajú nasledujúce procesy:

predumytie, celkové umytie zemiakov, čistenie, škrabanie, krájanie

a fritovanie.

Na konci procesu získate hotový produkt vo forme chipsov alebo hranoliek pripravený na balenie.

 

 

 

Batch cooker a chiller

 

 

 

Poloautomatická bag in box plnička

 

 

 

Plneautomatická bag in box plnička

 

 

 

Linka na výrobu priemyselných farieb / náterových hmôt 

 

 

 

Sprejová fritéza

 

 

 

Linka na výrobu cereálnych tyčiniek

 

 

 

Zariadenia na blanšírovanie

 

  • bubnový blanšér
  • šnekový blanšér
  • zariadenie na varenie a blanšírovanie potravín parou

 

 

 

Extraktor na kávu, extraktor na čajové zmesy

 

 

 

Zariadenie na máčanie zeleniny, zemiakov mäsa

 

do cestíčka, kyselín

 

 

 

Aerodynamická sušička

 

 

 

Kontinuálna pásová sušička

 

 

 

Vibračná fluidná sušička

 

 

 

Výmenník tepla stierací

 

 

 

Zariadenie na prípravu dezinfekčného roztoku

 

 

 

Fermentory

 

 

 

Z-Ková miešačka

 

 

 

Zariadenie na prípravu inzulínového roztoku

 

 

 

Odstredivý separátor PDF

 

 

 

Vákuová fritéza

 

 

 

Nádoby, reaktory na imunologické roztoky

 

 

 

Kotol na sirup

 

 

 

Bubnový a vibračný triedič

 

 

 

Bubnová práčka

 

 

 

Vákuová skriňová sušiareň

 

 

 

Šnekové miešadlo

 

 

 

Závitkový dopravník

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATALÓG -VÝROBNÉ LINKY

 

Minipivoar PDF

 

Linka na výrobu džemu PDF

 

Linka na výrobu paradajkového pretlaku PDF

 

Linka na výrobu pizze PDF

 

________________ 

 

KATALÓG - FRITÉZY PDF

 

 

 

Dopravníková fritéza polievacia PDF 

 

  

 

Dopravníková fritéza ponorná PDF

 

 

 

Automatická fritéza na šišky NormitDoughnut PDF 

 

 

 

Dopravníková fritéza NORMIT OIL MINI PDF 

 

 

 

Dopravníková fritéza NORMIT PDF 

 

 

 

Dopravníková fritéza NORMIT PASTRY PDF 

 

 

 

Výrobné linky s fritézou Normit Oil PDF

 

 

 

Vákuová fritéza VF PDF

 

 

 

Kontinuálna bubnová pec na vyprážanie - NORMIT NUTS&SEEDS PDF

 

________________

 

Defrostátor DEFROSTER NORMIT PDF

 

 

 

BLANCHER NORMIT PDF

 

 

 

Bubnová miešačka PDF

 

________________

 

 

 

Dopravníky PDF

 

 

 

Šikmý dopravník PDF

 

 

 

Inšpekčný dopravník PDF

 

 

 

Chladiaci dopravník PDF

 

________________

 

Čerpadlá PDF 

 

 

 

Piestové čerpadlo NORMIT PP PDF

 

 

 

Ponorné čerpadlo NORMIT SP PDF

 

________________

 

Sušičky medu NORMIT HONEY DRYER PDF

 

 

 

Sušička mlieka NORMILK PDF 

 

 

 

Sušička ovocia PDF

 

 

 

Sušička kvasníc PDF

 

 

 

________________ 

 

Varné kotly PDF 

 

 

 

Kotly PDF

 

 

 

Univerzálne zariadenie NORMIT COOK & FRY PDF

 

 ________________

 

Výmenník tepla PDF 

 

 ________________

 

Zmiešavače PDF 

 

 

 

Zmiešavač - Dissolver PDF

 

 

 

Zmiešavač pre farmaceutický priemysel PDF

 

 

 

Zmiešavač typu Y PDF

 

 ________________

 

Katalóg - Homogenizátory PDF

 

 

 

Homogenizátor MG-UGM-100 PDF 

 

 

 

Homogenizátor UMTI-SI-farmaceutik PDF

 

 

 

Homogenizátor YUMIX V PDF 

 

 

 

Homogenizátor MG UGM PDF 

 

 

 

Homogenizátor GM GURT PDF 

 

 

 

Homogenizátor UMTI SI PDF 

 

 

 

Vákuová miešačka VMG-GD PDF

 

 ________________ 

 

Nádrže PDF 

 

 

 

Vákuové nádrže PDF

 

 

 

Farmaceutické nádrže NORMA FARM PDF

 

 

 

Fermentačné nádrže PDF

 

 ________________ 

 

 Zariadenie na sterilizáciu MG UGM FARM PDF

 

 

 

 Autokláva PDF

 

 

 

Autokláva NORMA PDF

 

 

 

Autokláva NORMA PDF

 

 

 

Ozónový sterilizátor NormOzon PDF

 

 ________________

 

Výroba a spracovanie hroznového muštu PDF

 

 ________________

 

Roztápač tukov PDF

 

 

 

Lapač tukov PDF

 

 

 

Lapač tukov - kruhový PDF

 

________________ 

 

Umývačka na umývanie plechoviek PDF 

 

 

 

Umývacie zariadenia NORMIT PDF

 

 

 

Zariadenie na čistenie zeleniny PDF

 

 

 

Normit Steam Peeler PDF

 

________________

 

Defrostátor Blancher Normit PDF

 

________________

 

Rozpúšťadlo solí PDF

 

 

 

Štvorcestný ventil PDF

 

 

 

Zariadenie na dochucovanie PDF

 

 

 

Opýtajte sa na cenu

Výroba kondenzovaného mlieka

 

 Производство сгущенного молока по ГОСТу

 

Firma Normit ponúka zariadenie na výrobu kondenzovaného mlieka. Navrhujeme a masovo vyrábame kondenzované mlieko s kapacitou od 100 do 20000 kg za smenu.  Zariadenie je vyrobené tak, aby spĺňalo všetky technologické štandardy a vyrába sa pomocou najnovších technológií, čo prispieva k dosiahnutiu vynikajúcej kvality.



 Производство сгущенного молока по ГОСТу

Sladené kondenzované mlieko patrí medzi mliečne konzervy. Jedným zo spôsobov technologického spracovania mlieka je jeho kondenzácia, čím sa predlžuje jeho trvanlivosť. Kondenzované mlieko patrí medzi najobľúbenejšie produkty populácie. Pri výrobe cukroviniek a v podnikoch verejného stravovania sa kondenzované mlieko veľmi často využíva ako surovina na ďalšie spracovanie. Vzhľadom k jeho zvýšenej trvanlivosti patrí sladené kondenzované mlieko medzi strategické produkty.

 

  • Sladené kondenzované mlieko (Zloženie: voda - 26,5-25,8% tuk - 8,5-8,8% (m.d.SV 29-29.5%), bielkoviny - 8,8-8,9% laktóza - 11,6-11,8% sacharóza - 43,5-44,8%)
  • Mlieko s nízkym obsahom tuku, kondenzované mlieko a cukor;
  • Kondenzované mlieko s cukrom a rôznymi prísadami (káva, kakao, ovocné prísady);
  • Kondenzovaný krém s cukrom (19% tuku). 

 

Konvenčné (tradičné) technológie zahŕňajú odparovanie vody z mlieka pri teplote asi 60°C pri miernom podtlaku. Pri tejto technológii je dôležité vytvorenie stabilnej štruktúry kondenzovaného mlieka. Aby sa zabránilo nehomogénnej kryštalizácii cukru v mlieku do zmesi sa pridáva laktóza s mikrokryštálmi. Kondenzované mlieko sa získa po odparení mlieka s pridaním 12% kryštalického cukru.

 

 Производство сгущенного молока по ГОСТу

Technológia výroby sladeného kondenzovaného mlieka

 

Príjem a hodnotenie kvality mlieka: Mlieko sa prijíma v súlade s GOST 13264-88.

 

Chladenie: Mlieko sa schladí na 40°C, aby sa zabránilo množeniu mikroorganizmov. Chladenie zvyčajne prebieha v uzavretom chladiči. Chladiaca kvapalina je ľadová voda.

 

Vykurovanie na 35-45°C na doske ohrievača.


Normalizácia tuku mlieka a suchých látkok.  Ak chcete zvýšiť množstvo tuku v plnotučnom mlieku do zmesi sa pridáva smotana alebo mliečny tuk.  Ak naopak, chcete znížiť obsah tuku v plnotučnom mlieku pridajte odtučnené mlieko. 

 

Ak je to nutné, pridávajú sa stabilizátory, najčastejšie soľ.


Pasterizácia.  Pasterizácia prebieha pri teplote 90-95°C. Pasterizácia je nevyhnutná na zničenie patogénnych organizmov a stabilizuje fyzikálne a chemické vlastnosti mlieka, čím sa zabraňuje zahusťovaniu mlieka počas skladovania. Pasterizácia sa vykonáva v  pasterizátore.

 

Ochladenie na 70 až 75°C.


Prechodné skladovanie pred zahusťovaním.


 Производство сгущенного молока по ГОСТу

Pridanie cukru. Cukor sa do mlieka pridáva buď v pevnej forme alebo vo forme sirupu s obsahom cukru 60 až 70 %. Sirup sa pripravuje nasledujúcim spôsobom: voda sa zohreje na teplotu do 60°C, pridá sa cukor, ktorý sa rozpustí a tento sirup sa zahreje na 95 až 99°C (bez bodu varu). Pred spojením mlieka so sirupom sa sirup musí prefiltrovať. Sirup sa vyrába prevažne kondenzáciou alebo miešaním.

 

Kondenzované mlieko.  Výsledná zmes sa spája vákuovým odparovaním. Mlieko je vriace, preto ho treba neustále miešať. Vlastnosti výrobku sú dané obsahom sušiny, refraktometrom alebo hustotou.

 

Chladenie mlieka.  Horúci produkt putuje do vákuovej formy  kde je neustálym mechanickým vplyvom zmes ochladená na 20°C po dobu 20-25 minút. Tento proces je nevyhnutý preto, aby sa zabránilo tvorbe veľkých kryštálov laktózy, ktoré spôsobujú nepriaznivý proces, ktorým je skryštalizovanie mlieka. 


Kryštalizácia.  Ako kryštalizátor sa používa laktóza. Účelom operácie je vytvorenie menších častí laktózy, čo zabraňuje vzniku veľkých kryštálov. 

 

Balenie a skladovanie . Sladené kondenzované mlieko je balené: 

- v plechovkách (skladovateľnosť 1 rok) 

- v polypropylénových alebo polystyrénových téglikoch (skladovateľnosť 3 mesiace).

 


Výrobná linka na výrobu kondenzovaného mlieka 

 

 Výroba kondenzovaného mlieka 

Výrobná linka na výrobu kondenzovaného mlieka sa skladá z prijímacej nádoby (4), pasterizačného kúpeľa (6), vákuovej odparky (7), vákuového kryštalizátora (9), kotla na varenie sirupu (10), chladiacich trubíc (11), kondenzačnej nádrži (12) , lopatkového čerpadla (1), zubového čerpadla (8), vákuového čerpadla (13) a umývačky (5), mliečneho potrubia (3), ventilu studenej vody (2).

Hotový produkt je zabalený do pohárov s kapacitou 25-40 l. Na hygienu sa používa poloautomatický čistiaci systém. Linku obsluhujú dvaja ľudia. 

 

 

 

 Теchnické parametre
Meno
 
Produktivita výroby kondenzovaného mlieka,  kg
150
Prietok pary,  kg / h 200
Prietok studenej vody,  m 3 / h 2
Výkon,  kW 12,8

 

Varenie kondenzovaného mlieka

 

Zariadenie na výrobu kondenzovaného mlieka môže byť tiež použité na zahusťovanie mlieka a mliečnych výrobkov, ovocných štiav, paradajkových štiav, na získavanie rastlinných výťažkov, výrobu liekov (liečivých čajov, biomasy z bakteriálnych buniek, enzýmov), na výrobu droždia, na výrobu vína a ďalších produktov: hustejšieho kalu, alkoholových vín. Hlavná výhoda spočíva v tom, že vákuová odparka odparuje produkty pri teplote 42 ° C.

 

Zariadenie

 

Zariadenie na prípravu kondenzovaného mlieka sa skladá zo zariadenia, ktoré pozostáva z odlučovača - odlučovače, ohrievača, kondenzátora, krycieho zariadenia, samo nasávacieho čerpadla, kotlu na varenie sirupu, z chladiacich a regulačných ventilov a z uzatvárateľných ventilov. Konštrukcia zariadenia umožňuje jej čiastočnú demontáž, čo umožňuje čistenie vnútorných častí a ich sterilizáciu. Sterilizácia prebieha pomocou vykurovacej pary a plynných reaktantov. Všetky časti, ktoré sa dostávajú do kontaktu s výrobkom sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Firma Normit poskytuje produkty vysokej kvality s dlhou životnosťou a perfektný servis.

 

 

 Тechnické parametre
Meno  
Výkon po odparení vlhkosti, kg/h 200 - 230
Výkon finálneho produktu, L / h dо 100
Prevádzkový tlak v systéme, MPa 0,01 - 0,015
Množstvo východiskového materiálu, kg 90 - 200
Teplota produktu po odparení, ° C 42 - 70
Chladenie vody, m / h 10 - 15
Spotreba chladenej vody, m / h 4,0
Spotreba vykurovacej pary v kg / h 300 - 350
Elektrický výkon, kW nie viac ako 9,0
Celkové rozmery, mm záleží od objemu
Hmotnosť, kg záleží od objemu

 

Prístroj je navrhnutý tak, aby vyrábal mlieko a mliečne výrobky, ovocné šťavy, paradajkovú šťavu, získaval rastlinné výťažky, vyrábal lieky (liečivé čaje, biomasu z bakteriálnych buniek) a ďalšie výrobky.

 Производство сгущенного молока по ГОСТу

 

 

Zariadenie je skonštruované tak, že pomáha pri odparovaní produktom citlivým na teplo a nezahrieva ich na viac ako 36-50°C, čo umožňuje ich použitie pri výrobe suchých liekov (baktérie mliečneho kvasenia, bifidum - bacterin, atď.) Sušenie produktov odparovaním prebieha bez zníženia ich kvality, čo zvyšuje výrobu suchých produktov a to niekoľko krát znižuje zaťaženie sušičky, čo výrazne znižuje náklady na výrobu hotového výrobku.

 

 

Prístroje: 

 

- výhrevná komora

- odvádzač s integrovaným kondenzátorom - torus

- krycie zariadenie (kryt)

- čerpadlá

- Rám

- Uzatváracie a regulačné ventily

 

Výroba kondenzovaného mlieka


Doplnková výbava:

 

  • Zariadenie na zber kondenzátu (destilovaná voda, alkohol, atď.)
  • Výkonné zariadenie

Konštrukcia zariadenia umožňuje jej čiastočnú demontáž, čo umožňuje čistenie vnútorných častí a ich sterilizáciu. 

 

 

                   

                 

 Horizontálny vákuový kryštalizátor

 

1 telo, 2-dutý hriadeľ miešadla, 3-mixér, 4-dvierka, 5-priezor;

6-motor  7-redukcia 8 - spojka, 9 – vákuum, 10.11 - diaľkové teplomery.

 

 

 

 

 Производство сгущенного молока по ГОСТу

Kondenzované mlieko  je homogénny žlto - hnedý produkt s chuťou karamelu, ktorý sa vyrába tepelným spracovaním mlieka. Zložením a chuťou pripomína cukrík alebo fondán.  Kvalitné varené kondenzované mlieko sa vyrába bez pridania chemických konzervačných látok a stabilizátorov. Vyrába sa špeciálnymi high-tech zariadeniami podľa Medzinárodných štandardov tepelného spracovania kondenzovaného mlieka. Kondenzované mlieko je homogénna hmota bez škodlivín, krásnej hnedej farby s lesklým povrchom.

Súvisiace položky

  •  Homogenizátor na maslo

    Homogenizátor masla

    Show Details

  • Lis na syr

    Lis na syr

    Show Details

  • Lisovacie vozíky na tvaroh a syr

    Lisovacie vozíky na tvaroh a syr

    Show Details

  • Technologická linka na výrobu tvarohu

    Technologická linka na výrobu tvarohu

    Show Details

  • Výroba mlieka zo sušeného mlieka

    Výroba mlieka zo sušeného mlieka

    Show Details

  • Výroba pyré, omáčok, džemov a kondenzovaného mlieka

    Výroba pyré, omáčok, džemov a kondenzovaného mlieka

    Show Details

  • Výrobná linka na výrobu detskej stravy

    Výrobná linka na výrobu detskej stravy

    Show Details

  • Zariadenie na fermentáciu (Fermentor, bioreaktor)

    Zariadenie na fermentáciu (Fermentor, bioreaktor)

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na príjem a skladovanie mliečnych výrobkov

    Zariadenie na príjem a skladovanie mliečnych výrobkov

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na príjem, prepravu a skladovanie syra

    Zariadenie na príjem, prepravu a skladovanie syra

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu detskej výživy

    Zariadenie na výrobu detskej výživy

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu fermentovaných mliečnych výrobkov

    Zariadenie na výrobu fermentovaných mliečnych výrobkov

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu kyslej smotany

    Zariadenie na výrobu kyslej smotany

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu masla

    Zariadenie na výrobu masla

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu smotany

    Zariadenie na výrobu smotany

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu syrov

    Zariadenie na výrobu syrov

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu tavených syrov

    Zariadenie na výrobu tavených syrov

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu tvarohu a syrov

    Zariadenie na výrobu tvarohu a syrov

    Show Details | Leave Feedback

  • Zariadenie na výrobu zmrzliny

    Zariadenie na výrobu zmrzliny

    Show Details | Leave Feedback

  

 

 

______________________

Bublinková umývačka

______________________

Vaňový pasterizátor nádob

_______________________

Blanser dobravnikoveho typu

_______________________

Rozmrazovač

Parný defrostátor (continuous Blancher with steam injection)

_______________________

Blanšér

Parný defrostátor (continuous Blancher with steam injection)

______________________________

Blanser, defroster, varic snekovy parny

Zariadenie na varenie potravin

_________________________

Blanser laboratórny 

__________________________

Rezanie/Sekanie mrazených blokov

__________________________

Vákuová odparovačka

___________________________

Vákuová odparovačka na karamel

vakuova odparovacka basic

___________________________

Parný/Elektrický varný kotol s miešadlom 

 ___________________________

Donny ventil

____________________________

Štvorcetstný ventil

 

____________________________

Vibracny podavac 

 

__________________________

Sikmy dopravnik s nasypkou

___________________________

Farmaceuticka nadrz

Фармацевтические емкости NORMIT

____________________________

Gydromix complete

 

___________________________

Homogenizator Gydromix

 

___________________________

Dolný homogenizátor

foto_produkt_inline-homogenizer5

___________________________

Homogenizator Ultra-shear

foto_produkt_inline-homogenizer3

___________________________

Homogenizator Yumix Basic

foto_produkt_inline-homogenizer1

___________________________

Homogenizator Yumix

Homogenizator Inline

___________________________

Homogenizator masla 

Гомогенизатор-текстуратор масла Normit

___________________________

Homogenizator mrazeneho masla 

___________________________

Krémovačka medu

zariadenie na pastovanie

___________________________

Homogenizator medu

___________________________

Vakuovy homogenizator MG-UGM 

 ___________________________

Vakuovy homogenizator VMG

vakuovy homogenizator

___________________________

Atmosferická homogenizačná jednotka

___________________________

Homogenizacny atmosfericky stroj UHU 

___________________________

Atmosferická homogenizačná jendotka

___________________________

Homogenizacny stroj, fermentor

Ферментеры, ферментаторы NORMIT

___________________________

Univerzalny homogenizacny stroj, mixer

___________________________

Homogenizacny atmosfericky modul 

________________________

 Kotol na varenie s ochladzovaním

kotol na varenie

_______________________ 

Y - Miešačka

 

_____________________

 Vákuová fritéza

_______________________

 Vakuový kotol

 

________________________

 Kondenzačná sušička medu

 

 _______________________

Umývačka konzerv

 

_______________________

Vákuová masírovačka/

kapilárny vákuový difúzer

______________________

Výklopná panvica

____________________

Kontinuálna polievacia fritéza

polievacia friteza

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AERÁTORY 

 

AUTOKLÁVY

 

BIG-BAG STANICE

 

BLANŠÉRY

 

CHLADIACE ZARIADENIA

 

CIP STANICE

 

ČERPADLÁ

 

DÁVKOVAČE 

 

DEAERÁTORY

 

DEZINTEGRÁTORY

 

DISSOLVERY

 

DISPERGÁTORY

 

DOCHUCOVACIE ZARIADENIA

 

DOPRAVNÍKY

 

DRAŽÍROVACIE STROJE

 

DRVIČE 

 

FERMENTORY

 

FORMOVACIE ZARIADENIA

 

FILTRE

 

FRITÉZY

 

GENERÁTOR TEPLÉHO VZDUCHU

 

HOMOGENIZÁTORY

 

KONCENTRÁTORY

 

KONTAJNERY

 

KOTLY NA VARENIE

 

LAPAČE, ODLUČOVAČE TUKOV

 

LISY

 

LÚPAČKY, ŠKRABKY

 

LISOVACIE VOZÍKY NA SYR

 

MÁČACIE STROJE 

 

MIEŠAČKY

 

MIEŠADLÁ

 

MIXÉRY

 

MLYNY, KUTRE

 

NÁDOBY, NÁDRŽE

 

NAKLÁPAČE

 

ODKOSTKOVACIE STROJE

 

ODPAROVAČKY

 

ODPLYŇOVAČE - DEGAZATOR

 

PASTERIZÁTORY

 

PECE

 

PLNIČKY

 

POLIEVACIE STROJE

 

REAKTORY

 

REZACIE STROJE

 

ROSPÚŠTADLÁ SOLI

 

ROZBÍJAČE HRÚD

 

ROZTÁPAČE TUKOV

 

ROZMRAZOVACIE ZARIADENIA

 

SEPARÁTORY

 

SUŠIČKY, SUŠIARNE

 

STERILIZÁTORY

 

TECHNOLOGICKÉ LINKY

 

TEMPEROVACIE STROJE

 

TRIEDIČE

 

UMÝVACIE, ČISTIACE ZARIADENIA

 

VANE, KADE

 

VARIČE

 

VENTILY

 

VÝMENNÍKY TEPLA

 

VINIFIKÁTORY

 

VOTÁTORY

 

VYKLADAČE

 

VYKLÁPAČE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

KATALÓG PDF

 

Ako si objednať?
V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte prostredníctvom faxu, e-mailu alebo telefónom.

Naša spoločnosť má takmer 20-ročné skúsenosti vo výrobe zariadení pre spracovanie, najmä pre potravinársky, kozmetický, farmaceutický a chemický priemysel. Kladieme vysoké nároky na kvalitu výroby a venujeme osobitnú pozornosť zavádzaniu inovatívnych technológií.

Ponúkame kvalitné zariadenie za nízke ceny!

All Rights Reserved 1998-2021 FTP ENGINEERING s.r.o.                                        

E-mail obchodné oddelenie a marketing: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

E-mail všeobecné informácie: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Tel:  +421 902 400321

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Vďaka tomuto súboru si na určitý čas uchovávame informácie (ako sú prihlasovacie meno a iné nastavenia), takže ich pri ďalšej návšteve lokality nemusíte opätovne uvádzať. Pokračovaním automaticky súhlasíte s uchovávaním cookies.